Tråkig fakta...

Inlägget postades:

..att inse att jag är på väg hem till Svea rike den här tiden nästa vecka. Dock har vi fortfarande inte gjort New York's gator osäkra ännu, detta börjar vi med på tisdag. Nytt äventyr med allt vad det innebär.

Haft lite otur med vädret, med benämning på ordet otur. Sedan i onsdags har himlen bjudit oss på sisådär 3 timmar och 24 minuters sol, 100 liter regn och 511 tusen blixtar. Under denna tid har vi hunnit med manikyr, 5h shopping på forever 21 (med ett snabbt energibreak för intag av mat), ätit världens godaste glass, partajat, varit på bio och shoppat lite till så inte går det någon nöd på oss. Det börjar dock ljusna nu, imorgon ser det ut som vi kan få spendera sista dagen på beachen - lycka i lillhjärte säger jag bara!

Btw, måste baa berätta om världens godaste glass. Du får välja bland olika smaker på glassen, sedan får du lägga till valfritt tillbehör, exempelvis cookie dough och en brownie som jag självklart valde. Sedan står de i personalen och "slår ihop" glassen med tillbehör med stora skedar. Varför finns inte detta hemma??

 

    Taggar:





Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: